Anularea si stergerea contului


- Dupa indeplinirea intervalului de timp minim specificat in contract, Beneficiarul poate renunta la serviciile pe care le primeste, folosind aplicatia myaccount.royalsoft.eu. Odata cu anularea serviciului furnizat, magazinele online asociate acestuia nu mai sunt vizibile.
Magazinele online asociate si toate informatiile corespunzatoare acestora vor fi sterse automat, in cazul in care serviciul furnizat nu este reactivat in termen de maximum 1 luna de la data anularii. Pentru reactivarea serviciului furnizat este necesar ca Beneficiarul sa trimita o cerere scrisa la contact@easycart.ro.
- In cazul in care Beneficiarul doreste ca toate datele sale sa fie sterse de pe toate sistemele ROYALSOFT SRL, acesta va face o cerere scrisa la adresa contact@easycart.ro.
- ROYALSOFT SRL poate suspenda sau sterge in orice moment si fara nicio notificare prealabila acele conturi de Utilizator, asupra carora exista suspiciuni cu privire la desfasurarea de activitati frauduloase sau ilicite, pe baza utilizarii Serviciilor oferite de easycart.ro.
- ROYALSOFT SRL poate suspenda sau sterge in orice moment si fara nicio notificare prealabila acele conturi de Utilizator care au incalcat integral sau partial prevederile acostor Termene si Conditii de utilizare a Serviciilor easycart.ro si a aplicatiei myaccount.royalsoft.eu.